Halda AB

Halda etablerades 1887 och har i över 100 år lyckas vara en av de ledande leverantören av taxametrar till kunder i Norra Europa. Vår historia och erfarenhet gör att vi vet vad som är viktigt för våra kunder. Halda är idag ett företag som utvecklar mobila ERP lösningar för taxi och transport med ett stort kunnande inom GIS/GPS. Vi hjälper våra kunder att optimera sina resurser för bästa resultat och minskad miljöpåverkan.

Halda AB ingår i Semel Group vilka även levererar mobila ERP lösningar för Taxi. Till sortimentet hör Halda och Semel produkter. Dessa inkluderar taxametersystem, efterbehandling och trafikledning. Inom betalsystem är Semel Group marknadsledare i Norden med över 7500 EMV terminaler i drift. Tillsammans med Halda kan gruppen erbjuda Skandinaviska kunder de bästa lösningarna i branschen.

Vi strävar till att leverera moderna och smarta lösningar som ger kunderna möjligheten att hantera en effektiv taxiverksamhet tillsammans med marknadens mest flexibla betalsystem. Med innovativa lösningar för trafikledning och up-to-date bilutrustning kan vi leverera helhetslösningar som hjälper dig att få lönsamhet i verksamheten och expandera.

Våra system är helintegrerade med fokus på era behov - och skulle något mot förmodan krångla, så hjälper vår support gärna till!

Ekonomiavdelningen

[email protected]

Kundsupport

[email protected]

Säljavdelningen

[email protected]

Halda AB quality policy

Halda AB följer ISO 9001:2015 kvalitetssystem